top of page
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2330-.jpg

Happy Pills 
Siska Schoeters

jewelry design

Branding (totaalconcept), copy, illustration, jewelrydesign

image.png

WHY WE MATCH :  goh, we vallen letterlijk samen.

JASMIEN : "Mijn eigen merk is een speeltuin op zichzelf. Van logo tot fotografie, van illustraties tot copy alles is van mijn hand. Het reflecteert mijn hoofd, mijn meest ondeugende, stoutste ideeën worden vertaald in metaal."

logo jasmien siska-02.png

INSPIRATION :

LOGO :
  Mijn merk en Siska blenden voor even samen. Dat maakt dat Siska's naam en de roze kleur en illustratieve beeldvorming kreeg die zo typisch is voor het merk 'Jasmien Witvrouwen'. Het resultaat is speels met een nineties touch, dat voelde erg volledig voor ons.

Jasmien Witvrouwen
(photo by ; Carmen de Vos)
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2064-.jpg
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2330-.jpg
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-1779-.jpg
styling shoot Jasmien Witvrouwen x Siska Schoeters : fotografie door Carmen De Vos, mua : Agnes Denengelsman
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-1561-.jpg
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2474-.jpg
mixed feelings.jpg
styling shoot Jasmien Witvrouwen x Siska Schoeters : fotografie door Carmen De Vos
pic by Macbert

How I work

I GOT THE BRAINS

Dat Siska en ik - think-a-likes zijn daar heeft niemand een bril voor nodig. We gaan beiden steevast voor maximalisme, een portie eerlijke humor en een stukje ondeugd. Altijd. Toen we op een middagje in een Antwerpse koffiebar aan het tateren gingen kwamen onze tongen extra los. Nog voor we de rekening vroegen aan de ober hadden we een schetsboek voor ideeën en rake quotes bij elkaar gelachen. Siska zei : "Let's do this, Bollie'tje!" en de rest kan je online bekijken.

I GOT THE TONGUE

Naast de kleurrijke humor, ondeugd en uitbundigheid is ook mijn diva-gehalte een sterk wapen om elk thema te fileren, of om elke shoot mee te kleuren. Dat was maar een woord. Want Siska's Kardashian gehalte kan evengoed in één vingerknip opgeroepen worden. De shoot mocht dan ook 'bold & colorful' zijn en de quotes lekker stout. Not sorry.

I GOT THE STUDIO

My brand my playground zou ik durven zeggen. Ik en Siska hebben natuurlijk all-over het hele concept samen gebrainstormd en uitgelachen (ja, dat is gezond) maar alle uitwerking grafisch nam ik voor mijn rekening. Van bedankkaartjes, tot verpakking - van persmailing tot online communicatie.

carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-1499-.jpg

#nuniet

THE Links

 

www.jasmienwitvrouwen.com

  • Instagram
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page