top of page
rodion-kutsaiev-PEm_sLmJT-w-unsplash_edited.jpg

About

Pink Pony Cabinet is een multidisciplinaire ontwerpstudio

die 360°concepten uitdenkt (om een extra dimensie te geven aan)  voor uw merk, product of project. Hierbij zijn humor, ondeugd en kleur de studiowapens waarmee elk thema gefileerd wordt om voor u een zinnenprikkelend geheel uit te werken in print, styling, fotografie en communicatie. 

 

 

Je kan bij Pink Pony terecht voor een totaalconcept ; d.w.z. we brainstormen samen over uw idee. Van daaruit ontwikkelt Pink Pony een brandstrategie die best ondeugend mag zijn. We verzorgen voor u alle uitwerkingen die hierbij komen kijken : van art-direction & stylings naar grafisch ontwerp en drukwerk, met aanvullend een communicatie strategie & format dat gebruikt kan worden voor al uw on- en offline kanalen.

_DSC5570.jpg

JASMIEN WITVROUWEN :


founder & desinger

-

"Ik ben veel", mijn man antwoord dan steeds "en ik ben veel rust". Gelijk heeft hij. Met mijn creative studio en een eigen juwelenmerk is mijn wereld zelden stil.

Ik word getriggerd door alles om me heen. Inspiratie is overal. Creëeren, concepten bedenken,...de verhalenverteller in mij slaapt nooit. ​Kleurrijke humor, ondeugd en uitbundigheid zijn mijn wapens om elk thema te fileren. 

 

Meermaals uitgedaagd door het leven, ben ik allergisch voor "wat hoort". Ik vaar mijn eigen koers, wars van wat als goed of prestigieus wordt beschouwd en gun iedereen diezelfde vrijheid.​

Regels leg ik mezelf niet op. Wat uw vraag ook is, welk project we samen vormgeven : Eén medium volstaat niet om mijn verzinsels te verklappen. Edelmetaal, papier, objects trouvés of snaren, ...Elk concept is als een Gesamtkunstwerk; waarin ik vaak beeld en woord verweef tot een zinnenprikkelende wereld waarin alles kan en mag.

How I work

I GOT THE BRAINS

Getriggerd door zowat alles in de wereld om me heen, draaien in mijn hoofd steeds 101 ideeën rond. Het is net als in een suikerspinmachine: al ronddraaiend, verzamelt het stokje plukjes zoetigheid die samen een verrukkelijk geheel vormen. Ook voor uw project; eens je me verteld welke richting je uit wil en waar je van droomt : ga ik aan de slag. Wild, speels en met kinderlijk enthousiasme creeër ik een unieke mix van elementen die jou droom vormgeven. Mijn brein is zo bedraad dat het spuien van die ideeën rustgevend en helend werkt, ze moeten letterlijk “van mij af”. Het pitchen van mijn hersenspinsels maakt dan ook integraal deel uit van de fun. Klaar met spinnen, presenteer ik als een trots kind mijn ideeën op een stokje.  De keuze is aan jou: gulzig weghappen of plukje per plukje oppeuzelen?

I GOT THE TONGUE


Kleurrijke humor, ondeugd en uitbundigheid zijn mijn wapens om elk thema te filleren. Het eindresultaat heeft altijd een crispy randje, dat krakende stukje.

Ik ga graag vreemd, ik ben immers op m’n best ben als ik kan flirten met de grenzen van de bestaande hokjes. Meermaals uitgedaagd door het leven, ben ik allergisch voor “wat hoort”. Ik vaar mijn eigen koers, wars van wat als goed of prestigieus wordt beschouwd, en gun iedereen diezelfde vrijheid. Als ik concepten uitdenk, geloof ik heilig in polyamorie: mijn liefde beperkt zich niet tot één discipline. Maar zoals het een goede match betaamt, ga ik steeds op zoek naar balans. Al heeft die calm down the crazy ook zijn begrenzingen.

I GOT THE STUDIO

Zit je vast met je collectie of idee? Weet je niet goed hoe het aantrekkelijk naar buiten te brengen? Droom je van een event on fire voor je merk of ben je op zoek naar een ‘completely out of the box’-brein voor brainstorms binnen je bedrijf? Swipe rechts. 

Welkom in mijn studio! Ik bedenk sterke campagnes met rake woorden en beelden. Ik zet je stoutste dromen om in papier of pixels. Niets is gek genoeg of ik zet er graag mijn tanden in. Pikant. Regels leg ik mezelf niet op. Edelmetaal, papier, objets trouvés of snaren, één medium volstaat niet om mijn verzinsels te verklappen. Elk concept is als een Gesamtkunstwerk; waarin ik vaak beeld en woord verweef tot een zinnenprikkelende wereld waarin alles kan en mag. Mijn aanbod is zonder twijfel niet uitgebreider, maar wel aantrekkelijker en inhoudelijk krachtiger dan het hele Tinder-concept samen.

bottom of page