top of page

ABOUT

I AM NOT YOUR ONE TRICK PONY

Pink Pony Cabinet is een multidisciplinaire ontwerpstudio die 360°concepten uitdenkt voor uw merk, product of project. Hierbij zijn humor, ondeugd en kleur de studiowapens waarmee elk thema gefileerd wordt om voor u een zinnenprikkelend geheel uit te werken in print, styling, fotografie en communicatie. 

MEET THE DESIGNER

JASMIEN WITVROUWEN

Met mijn creatieve studio en een eigen art-bookshop is mijn wereld zelden stil, and I love it!

Inspiratie is overal. In elke stap op straat, bij elk museumbezoek of concert. Bij elk bezoek je aan de kringwinkel of elke kleinnood verstopt in dagdagelijkse routines. Het triggert mijn brein, de verhalenverteller in mij slaapt immers nooit. Ik ben steeds aan het creëeren ; humor, ondeugd en KLEUR zijn daarbij mijn wapens om elk thema te fileren.

Meermaals uitgedaagd door het leven, ben ik allergisch voor "wat hoort". Ik vaar mijn eigen koers, wars van wat als goed of prestigieus wordt beschouwd en gun iedereen diezelfde vrijheid.

 

Regels leg ik mezelf niet op. Wat uw vraag ook is, welk project we samen vormgeven : één medium volstaat niet om mijn verzinsels te verklappen. Edelmetaal, papier, objects trouvés of snaren, ... elk concept is als een GESAMTKUNSTWERK; waarin ik vaak beeld en woord verweef tot een zinnenprikkelende wereld waarin alles kan en mag.

Als u echt hulp nodig heeft om eindelijk vast te stellen hoe UW merk aan de wereld gepresenteerd moet worden, dan is dit zeker de persoon die u moet bellen. Jasmien is een creatieve krachtpatser. Professioneel, betrouwbaar. Gaat altijd een stap verder. Levert. Brengt uw merk naar een plek waar het nog nooit eerder is geweest.
Aarzel niet, dit is het beste telefoontje dat je ooit zult maken.

CARINA DE BECKER, see you over here

WHAT’S NEXT STARTS HERE.

Don't be a stranger, reach out 

WHAT THEY SAY

Pink Pony Cabinet is de place to be voor branding & graphic design. Persoonlijke aanpak en out of the box-denken gegarandeerd!
 
- CARMEN DE VOS
Mijn samenwerking met Pink Pony Cabinet was zeer positief. Als oprichter en artistiek directeur van Time To Dance ben ik erg blij en tevreden met het resultaat. Ik kan ze aan iedere organisatie aanbevelen die op zoek is naar een persoonlijke touch
aan hun merk of product!
- WIM VANLESSEN
Al verschillende keren aangenaam samengewerkt met Jasmien. Op een professionele en met een zeer gewaardeerde eigen kijk werkt ze projecten uit. Zeker aan te raden!
-BERT MACHIELSEN
bottom of page