top of page
IMG_5094_edited_edited.jpg

Jasmien
Witvrouwen

jewelry design

Branding (totaalconcept), copy, illustration & webdesign

image.png

WHY WE MATCH :  goh, we vallen letterlijk samen.

JASMIEN : "Mijn eigen merk is een speeltuin op zichzelf. Van logo tot fotografie, van illustraties tot copy, alles is van mijn hand. Het reflecteert mijn hoofd, mijn meest ondeugende, stoutste ideeën worden vertaald in metaal."

FB - banners & profielfoto4.jpg

INSPIRATION :

LOGO :
  Mijn merk en beeldtaal zijn uitbundig. Dus wou ik graag een een neutraal en stijlvol logo. Het resultaat is sober, een logo dat speelt met de spanning tussen een schreef- en schreefloos lettertype was precies wat ik voor ogen had!

Jasmien Witvrouwen
(photo by ; Carmen de Vos)
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2309-.jpg
are u mine_overzicht potjes juwelen_V3.jpg
Ontwerp verpakking Happy Pills collectie (photo by ; Macbert)
ezgif.com-gif-to-mp4.gif
gif ontwerp lancering stud-collectie
029612A5-107A-4ECD-9E6D-B594FAD80AE4_edited.jpg
IMG_4511_edited.png
fotografie voor online communicatie
lilla-05.png
sarah-02.png
illustraties voor website

How I work

I GOT THE BRAINS

 

"My brain goes faster than my mouth... it's like a river, ploehoesuwoe..." zegt Emiliana Torinni vrolijk, en al mijn lampjes gaan branden. Yes. Exactly. Dat kennen we. In mijn eigen merk zijn er geen grenzen ; dus af en toe moet ik mezelf tot de orde roepen om een "calm down the crazy" toe te passen. 1001 verhalen stromen altijd, waarin kleur-humor en ondeugd de driehoeksverhouding hebben die overal in doorschemert. Als er een collectie gelanceerd wordt, kan het niet anders of ik heb alles 360 graden rond gedacht ;  van verpakking tot lancering. Bij de Happy Pills collectie mag je je juwelen verwachten in een pillenpot, voorzien van een voorschrift over het onderhoud van deze pracht.

I GOT THE TONGUE

Kleurrijke humor, ondeugd en uitbundigheid zijn mijn wapens om elk thema te fileren. Dat is letterlijk waar mijn juwelen voor staan. Het zijn talismannen. Die gedurende de dag ondeugende verhaaltjes in je oren fluisteren. Ze doen je lachen, en katapulteren je in 1 seconde naar een plaats waar je liever wil zijn. Picture this : je zit in een saaie meeting met een oorbel waar de tekst "The price will be high" op bungelt, dan kan er toch niets meer kapot? Het verplichte nummertje aan de familietafel met Kerst, wordt plots ook een stuk draaglijker met de "If you steal my energy, I will sue you" -oorbellen. Mijn Happy Pills fungeren als 'golden drug', they are your instant ticket to playful daydreams. 

I GOT THE STUDIO

Van A-Z wordt alles in mijn eigen atelier gemaakt. De juwelen zijn van mijn hand, de graphics, de teksten - website en social media. Het meeste plezier heb ik om telkens een gepaste verpakking en drukwerk uit te denken. Hiervoor kruip ik vaak in mijn potlood en werk ik illustraties uit die mijn merk typeren, en mijn speelse ondeugd in de verf zetten.

31EA5748-A943-4FC6-B186-2D60EED8C62F.JPG

#happypillsjewelry

THE Links

 

www.jasmienwitvrouwen.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page